Eenvoudige en duurzame prijzen

Krijg de informatie die je nodig hebt over jouw websites zonder iemands digitale privacy in gevaar te brengen. bekijk hier onze prijzen per pakket.

Geen betaalgegevens nodig  |  Opzeggen kan altijd

Gratis

€0 /PER MAAND

Starter

€3,99 /PER MAAND

Silver

€7,99 /PER MAAND

Unlimited

€21,99 /PER MAAND

FAQ

We zullen uw analyses nooit uitschakelen voor incidentele pieken in het verkeer of als een betaling de eerste keer mislukt (hé, dit is ons allemaal wel eens overkomen). Als u uw abonnement twee maanden achter elkaar doorloopt, laten we u weten dat we uw abonnement upgraden. Van daaruit kunt u besluiten om te blijven of uw account te annuleren (hoe dan ook).

Natuurlijk! Ga je twee maanden achter elkaar over je limiet, dan bieden wij aan om dat voor je te doen. Of, als je twee maanden op rij onder je huidige abonnement zit (en het is al niet ons laagste abonnement), kun je downgraden vanuit onze instellingen.

We zijn niet geïnteresseerd in het hebben van iemands geld als ze niet gelukkig zijn. Dus als u Inpulz op enig moment wilt annuleren, kunt u dit rechtstreeks vanuit uw instellingen doen – u hoeft ons niet eens te bellen of te e-mailen (tenzij u een vraag heeft). Er zijn geen contracten, dus iedereen kan op elk moment opzeggen (met een volledige export van uw gegevens, mits u een Silver of Unlimited abonnement heeft).

Neem contact met ons op en we helpen u graag met eventuele pre-salesvragen.