Inpulz is eenvoudige websiteanalyse

Een websiteanalyse is ingewikkeld geworden. Elke analyseoplossing biedt oneindige schermen met rapporten en oneindige manieren om zelfs de slimste website-eigenaar te overweldigen. Toch hoeft het niet ingewikkeld te zijn.

Geen betaalgegevens nodig  |  Opzeggen kan altijd

Wat zijn website-analyses?

Analyseren van websites is het proces waarbij gekeken wordt naar hoe bezoekers jouw website vinden en hoe hun gedrag erop is. Dit gebeurt meestal door een javascript-bestand toe te voegen aan de head van de website dat gegevens stuurt naar analyse-software, zoals Inpulz.

Een website-analyse is belangrijk omdat het website-eigenaren helpt beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun website. Door het analyseren van de inhoud, verwijzers en specifieke gebeurtenissen kan een bedrijf verbeteringen doorvoeren en meer verkeer genereren.

Inpulz is een alternatief voor Google Analytics en andere tools voor websites. In tegenstelling tot Google Analytics, dat gratis is en persoonlijke gegevens gebruikt voor advertenties, verkoopt Inpulz software zonder persoonlijke gegevens te verkopen. Wij hebben er gewoon geen zin in!

Waarom geen Google Analytics gebruiken?

Google Analytics is zowel gratis als populair. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 85% van alle websites Google Analytics gebruiken als hun 
analyse-tool voor websites. Hoewel gratis en populair een goede afweging kunnen zijn, zijn er zeker nadelen.

  • Google Analytics volgt en bewaart persoonlijke informatie over de bezoekers van uw website. Die gegevens kunnen vervolgens gebruikt worden voor reclame, of zelfs opgeëist door advocaten en gebruikt worden in civiele zaken.

  • Het is niet simpel om de informatie te krijgen die u nodig heeft uit Google Analytics en niet simpel om iets relevant te vinden. Hun software is onoverzichtelijk, rapporten na rapporten genererend, waardoor het lijkt alsof je een voltijdbaan nodig heeft om het goed te gebruiken (er zijn veel mensen die hun levensonderhoud verdienen als expert in Google Analytics).

  • Veel gebruikers van Google Analytics zijn gedwongen om zelf aangepaste rapporten te leren maken om de informatie te krijgen die ze nodig hebben.

  • Google Analytics is overkill voor de meeste bedrijven. Ons doel met Inpulz was altijd om alleen de gegevens te leveren die nodig zijn om belangrijke beslissingen te nemen. Alle persoonlijke gegevens over bezoekers blijven volledig onverzameld.

  • Google Analytics zet hun huidige versie stop en dwingt gebruikers om over te stappen naar GA4, wat wijzigingen en know-how vereist om de informatie te krijgen die jij nodig hebt. Het is ook een geheel nieuw trackingmodel, het tegenovergestelde van eenvoudige analyse.

FAQ

Natuurlijk! Google Analytics is moeilijk te gebruiken, stopt met hun meest populaire analyseproduct (Universal Analytics) en het ergste van alles is dat het slecht is voor de privacy (het is nu op veel plaatsen illegaal). Daarom is Inpulz een beter alternatief voor Google Analytics.

Zolang je je account niet opzegt bewaren wij jouw gegevens. Sluit je zelf het account in de instellingen dan worden automatisch ook al je gegevens verwijderd van onze server

We zullen uw analyses nooit uitschakelen voor incidentele pieken in het verkeer of als een betaling de eerste keer mislukt (hé, dit is ons allemaal wel eens overkomen). Als u uw abonnement twee maanden achter elkaar doorloopt, laten we u weten dat we uw abonnement upgraden. Van daaruit kunt u besluiten om te blijven of uw account te annuleren (hoe dan ook).

We zijn niet geïnteresseerd in het hebben van iemands geld als ze niet gelukkig zijn. Dus als u Inpulz op enig moment wilt annuleren, kunt u dit rechtstreeks vanuit uw instellingen doen – u hoeft ons niet eens te bellen of te e-mailen (tenzij u een vraag heeft). Er zijn geen contracten, dus iedereen kan op elk moment opzeggen (met een volledige export van uw gegevens, mits u een Silver of Unlimited abonnement heeft).

Neem contact met ons op en we helpen u graag met eventuele pre-salesvragen.